Tesla-rally: een uniek team event!

By 8 januari 2019 Nieuws

Events Company presenteert als eerste in Nederland de TESLA-RALLY!  Stel je voor; op de parkeerplaats van een verstild kasteel staan 8 gloednieuwe, glimmende Tesla’s op een rij. Model S en Model X. Instructies via de tablet, zoeven door de heuvels, wat een ervaring. Voor je het weet ben je met je team onderweg.

Tesla spreekt tot de verbeelding. Fraai, duur, luxe en natuurlijk vooral 100% elektrisch. Daar wil iedereen weleens een middagje in rijden. En dan het liefst natuurlijk door een aantrekkelijke omgeving.

In teams gaan de deelnemers een spannende strijd aan om als eerste de eindstreep te behalen. Aan de hand van een tablet met een online tracking systeem-GPS wordt de juiste route bepaald. Onderweg zijn er allerlei vragen en opdrachten.

Als eerste evenementenbureau kunnen wij de Tesla-rally aanbieden, dankzij onze samenwerking met het o.a. in Heerlen gevestigde EC-Rent, een verhuurbedrijf gespecialiseerd in elektrische auto’s en misschien wel de grootste Tesla-verhuurder ter wereld.

De Tesla Rally spreekt aan: de eerste is al geboekt!

Events 1,5 meter proof!

Natuurlijk wil je een event het liefst onbelemmerd kunnen beleven. Maar dat kan nu helaas even niet. Daarom hebben we, letterlijk met passen en meten, een flink aantal events ‘1,5 meter proof’ gemaakt. Quizzen, rally’s, spelprogramma’s, outdoor-activiteiten en teambuilding. Het zal best even wennen zijn, maar dat geldt voor alles. Neem contact op met een van onze event managers om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op