Alle bedrijfsuitjes hebben effect op het team, maar soms is bij activiteiten teambuilding nadrukkelijk de bedoeling.

Soms gaat het om de onderlinge verstandhouding of sfeer, soms om een structurele verandering in de manier van (samen)werken. Op grond van uitvoerig vooroverleg maken we in die gevallen een programma op maat, waarin het nuttige en het aangename worden gecombineerd. Daarbij kan gebruik worden gemaakt van onze beproefde activiteiten teambuilding en/of gespreksleiders. Maar altijd is het een echt Limburg arrangement, want u moet het Zuiden natuurlijk wel kunnen beleven.

Sorteer op prijs
Bedrijfsuitje Flikken Maastricht

Bedrijfsuitje Flikken Maastricht

De hoofdcommissaris roept jullie hulp in en geeft elk teamlid een passende taak. Verschillende getuigen moeten worden ondervraagd, maar is iedereen wel even betrouwbaar? Welke aanwijzingen helpen jullie het juiste antwoord te vinden en welke juist niet? Heeft iedereen in jullie Flikken team ook wel hetzelfde doel voor ogen?

v.a. 37,50 p.p.

ILOVEHOLLAND copy

Muziekfeest I love Holland + diner

Een compleet verzorgde feestavond inclusief diner en hilarisch entertainment. Een avond om nooit meer te vergeten! Ideaal om elkaar gedurende een bedrijfsuitje, op informele wijze, beter te leren kennen of de strijd met elkaar aan te gaan op gebied van de Nederlandse muziek kennis en karaoke. I love Holland is eveneens perfect voor vrijgezellenavonden, familiefeesten of verjaardagen en op maat aan te passen aan uw situatie.

v.a. 55,- p.p.