Programma’s met onze artiesten en of entertainers hebben net dat beetje extra. Wij recruteren professionele entertainers, die al jaren in het vak zitten en gespecialiseerd zijn in het vermaken van grotere groepen. U mag denken aan show presentators, zangtalenten, muzikanten, acteurs en comedians. Artiesten kunnen onderdeel zijn van ons aangeboden spel of programma, of kunnen een ontvangst of muzikale achtergrond functie hebben. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Sorteer op prijs
Bedrijfsuitje Flikken Maastricht

Bedrijfsuitje Flikken Maastricht

De hoofdcommissaris roept jullie hulp in en geeft elk teamlid een passende taak. Verschillende getuigen moeten worden ondervraagd, maar is iedereen wel even betrouwbaar? Welke aanwijzingen helpen jullie het juiste antwoord te vinden en welke juist niet? Heeft iedereen in jullie Flikken team ook wel hetzelfde doel voor ogen?

v.a. 37,50 p.p.

Moordspel tussen de gangen door

Moordspel – Drie Gangen Moorddiner

Hilarisch bedrijfsuitje waar iedereen verdacht is! Iedereen verkleedt zich in passende kledij. Het licht wordt gedimd en u speelt uw rol als tuinman of verlegen toiletjuffrouw. De moordenaar is ondertussen druk bezig de aandacht af te leiden en liegt over zijn of haar alibi. Aan u de taak om deze geheimzinnige valsspeler te ontmaskeren!

v.a. 59,- p.p.