Personeelsweekend Q-music

By 3 januari 2019 april 10th, 2019 Cases

Na Maastricht in 2009 en Rotterdam in 2010, mocht Events Company ook in 2012 het personeelsweekend van Q-music en JOE FM organiseren en dit keer in Brussel. Ook deze editie van het Q-music personeelsweekend was divers: paintball, het historische centrum van Brussel ontdekken aan de hand van een quiz en een spetterende feestavond in Les Jeux d’Hivers. Op de tweede dag werd een bezoek gebracht aan de Marollen (een zeer bekende vlooienmarkt), gevolgd door een lunch in het Atomium en een graffitiworkshop op deze locatie.

Ook dit jaar was het personeelsweekend van Q-music en JOE FM een fantastisch weekend! Ondanks het slechte weer heeft iedereen genoten van het leuke programma en van Brussel. Events Company heeft ook deze editie van het personeelsfeest in goede banen weten te leiden. Bedankt!

Events 1,5 meter proof!

Natuurlijk wil je een event het liefst onbelemmerd kunnen beleven. Maar dat kan nu helaas even niet. Daarom hebben we, letterlijk met passen en meten, een flink aantal events ‘1,5 meter proof’ gemaakt. Quizzen, rally’s, spelprogramma’s, outdoor-activiteiten en teambuilding. Het zal best even wennen zijn, maar dat geldt voor alles. Neem contact op met een van onze event managers om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op