Slagvaardig, helder en persoonlijk

Maastricht Events / Events Company bedenkt, creëert en produceert bedrijfsuitjes en evenementen op maat voor de zakelijke markt. Sinds onze oprichting in 2005 hebben wij een stevige positie verworven, vanwege onze slagvaardige werkwijze, ons heldere aanbod en onze persoonlijke aanpak. Met jaarlijks zo’n 250 evenementen hebben we een ruime ervaring opgebouwd en kunnen we alles aan. Wij zijn preferred supplier van diverse toplocaties in ons werkgebied en treden op als lokale partner voor organisatiebureaus in Nederland, Duitsland en België.

Maastricht Events

Om de vertaalslag te kunnen maken van de onderliggende bedoeling van de klant naar een pakkende beleving hebben wij een mix van expertises tot onze beschikking. Maastricht Events / Events Company staat onder leiding van Camille Bosch. Zij werkt samen met een energiek team dat bestaat uit creatieve denkers en praktische doeners die allemaal besmet zijn met het evenementenvirus. Daarnaast hebben wij  een vast bestand van gidsen die door onszelf zijn opgeleid en getraind. Samen bouwen we aan mooie belevingen voor onze klanten.

Camille Bosch

Event manager

Nieuwsgierig geworden?

Wij vinden het leuk om kennis met je te mogen maken, dus waarom loop je niet eens binnen? Bel ons of stuur ons vrijblijvend een mailtje, wij staan je graag te woord.

+31 (0)43 45 06 555 / info@eventscompany.eu

 

Toch eerst nog even onze programma’s bekijken?

Bekijk onze bedrijfsuitjes
Contact - Over Events Company
Voornaam
Achternaam

Expect the
unexpected

Events Company is gevestigd in Maastricht en actief in Zuid-Limburg (Maastricht, Valkenburg, Parkstad en het Heuvelland), Vlaanderen (Antwerpen en Gent) en Duitsland (Aken en Düsseldorf). Wij zijn kind aan huis in die steden en regio’s en beschikken er over een groot netwerk. Daardoor kunnen wij onze voorstellen altijd voorzien van bijzondere locaties en onverwachte mogelijkheden. Soms zijn we ook actief in de rest van Nederland en elders in Europa (tot aan Marbella aan toe), omdat we desgewenst met klanten ‘meereizen’ om ook elders hun events te verzorgen.