Klant aan het woord: Concordia de Keizer Verzekeringsmakelaars

Rally

“Hoi Valesca, we hebben een superweekend gehad!!!

Zo begon de enthousiaste reactie van Etienne Willems van Concordia de Keizer Verzekeringsmakelaars uit Rotterdam.
Etienne vertelt: “Bij aankomst stonden er 16 glimmende cabrio’s op ons te wachten. We hebben het prachtige Limburgse heuvelland ontdekt met een spectaculaire autorally!”

Efficiënte navigatie, veel rijplezier en vooral genieten van de schitterende heuvelachtige omgeving stonden centraal tijdens deze autorally. Onderweg kregen de teams via een online tracking systeem allerlei opdrachten en vragen. Omstreeks 16.30 uur kwam de rally weer ten einde en sloten we af met een drankje en een prijsuitreiking. Het winnende team ging naar ‘huis’ met een grote fles champagne.

Pink, purple & glitter
Rond half acht ‘s avonds keken de overige gasten in het kasteel raar op toen er uit alle hoeken en gaten pink, purple & glitter-geklede mensen tevoorschijn kwamen. Iedereen had zich feestelijk uitgedost in de thema-kleuren van de feestavond.

Na het maken van een groepsfoto stond er een heerlijk BBQ-buffet klaar en konden we met z’n allen nog lekker genieten van het avondzonnetje. De DJ zette vanaf 21.00 de locatie op z’n kop met allerlei bekende feestknallers en de stemming zat er direct in.

Nougat-les en bezoek Maastricht
Om de volgende ochtend fris en energiek te beginnen, gingen we van start met een ochtend yoga-sessie. Door de aanwezigheid van Danny Morero (de broer van Martin Morero; wie kent hem niet?) werd de yogales omgedoopt tot nougat-les en werden de lachspieren behoorlijk getraind. Na afloop vertrokken we met de bus richting het centrum van Maastricht en kreeg iedereen de gelegenheid om de stad op eigen houtje te ontdekken. We sloten het jubileumweekend af met een heerlijke lunch in een leuk restaurant down town Maastricht.

Geweldig!
We hebben tijdens het weekend alleen maar blije, enthousiaste gezichten gezien. In de reacties na afloop klonken ook vooral superlatieven: Fantastisch! Geweldig! Best weekend ever! Etc. Een leuk compliment richting de organisatie die alles tot in de puntjes verzorgd hadden. Zelfs aan de achtergebleven familieleden was gedacht. De eerste foto’s zijn inmiddels op de G-schijf te bewonderen”.