Jubileumweekend Jac Ruyters Groep in Antwerpen

By 10 april 2019Cases

De Jac Ruyters Groep uit Echt vroeg ons hun 50-jarig jubileum te organiseren. Doel was om de medewerkers te bedanken voor hun inzet van de afgelopen jaren. Het managementteam wilde dat het niet alleen een feest zou worden voor de medewerkers maar ook voor hun partners.

Nadat wij het uitnodigingstraject verzorgd hadden, maakten we de genodigden ieder week enthousiaster en nieuwsgierig middels tips over de stad waar ze heen gingen en de programma onderdelen… Niemand wist tot de dag van vertrek waar ze heen gingen.

We begonnen het 3-daagse programma met ons feestelijke programma Battle of the hits Oktoberfest-editie. Hiervoor werd de locatie omgetoverd tot een heuse Bierstube met lange biertafels en prachtige decoratie. De oktoberfest attributen, de dirndl-pakjes, de bierpullen en de Deutsche Schlager muziek maakten het feest compleet. Er werd gezongen en gedanst tot in de kleine uurtjes.

Na de overnachting in het Hilton Hotel stond er ’s ochtends een kennismaking met Antwerpen op het programma tijdens een tabletgame door Antwerpen. Aan de hand van vragen en opdrachten moesten de teams hun weg door Antwerpen zoeken, terwijl ze tevens de bekendste highlights van Antwerpen leerden kennen.

Na de lunch stond het spectaculaire programma Ter land, ter Zee en in de lucht op het programma. Per ribboot raasden de teams over de Schelde en maakten zij onder begeleiding van onze enthousiaste gidsen een mooie fietstocht door Antwerpen. Als klap op de vuurpijl had iedereen een spectaculair bovenaanzicht over Antwerpen vanuit de helikopter!

Nadat alle gasten bekomen waren van dit hoogstandje, werden zij per bus naar Café Local vervoerd. Hier werden zij verrast met een op maat gemaakte dinner show in het thema All around the World. Tussen de gangen door konden de gasten genieten van een hoogstaand entertainmentprogramma. Zowel zang, dans, muziek, als aankleding en culinaire hoogstandjes werden aangepast aan alle continenten die tijdens de show voorbij kwamen.

Als relaxte afsluiter op de derde dag werden de gasten per afgehuurd schip meegenomen op een vaart over de Schelde. Zo kon iedereen heerlijk wegdromen op de golven van de Schelde en terugdenken aan een onvergetelijk jubileumweekend!

De reacties zijn zeer overweldigend! Iedereen kwam vanmorgen met een big-smile naar het werk. Wij zijn dan ook erg blij dat we het feest door jullie hebben laten verzorgen. Wat een oog voor detail en wat waren jullie allemaal enthousiast. Erg indrukwekkend allemaal, alles tot in de kleinste puntjes verzorgd, waarvoor ik jullie heel erg veel dank verschuldigd ben. Dit waren een paar dagen waarover nog lang nagepraat zal worden. Zelf had ik wel een voorstelling hoe alles zou kunnen gaan verlopen, maar achteraf heeft alles dit nog op geweldige wijze overtroffen!

Jac Ruyters groep