De rally specialist

200415_eventscompany_westfield

Zeg nou zelf, wat is er nou lekkerder dan in een cabrio kalmpjes door de stad flaneren en eenmaal in de heuvels de wind aangenaam door je haren te voelen waaien. Zuid-Limburg is de gedroomde destinatie voor cabrio-liefhebbers. En zijn we dat niet allemaal, al is het maar voor een dag? Er is veel vraag naar autotochten en zo langzamerhand zijn wij de rally-specialist van het Zuiden. Met oude Kevers of gloednieuwe BMW’s: voor elk wat wils in de Maastricht Hills.

Een goede rally moet aan veel vereisten voldoen. Lekkere auto, fraaie route, pittige opgaves en perfect georganiseerd. De auto’s vormen geen probleem. Zegt u het maar! Klassieke Kever cabrio’s, diverse oldtimers, splinternieuwe auto’s. Wij regelen het voor u. Wij kennen Zuid-Limburg (en omgeving) op ons duimpje en hebben inmiddels beproefde succes-routes ontwikkeld. In overleg met de klanten kunnen we een aanbod op maat samenstellen, vaak afhankelijk van de wensen voor de lunch- of koffiestops. Kasteeltje, vakwerkboerderij, mooi plein in stad of dorp. En dan de spanning. Speciaal voor onze rally’s hebben wij een ‘escape-box’ ontwikkeld. Een hermetisch gesloten doos die alleen door slimme oplossingen geopend kan worden. En dan begint het pas. Veel opgaves hebben een ‘escape-room-achtig’ karakter waardoor de hele rally een extra spannende dimensie krijgt. En perfect georganiseerd? Ja natuurlijk! De deelnemers krijgen geen bundel papieren mee, maar werken digitaal. Elke auto krijgt een tablet mee waar alle informatie op staat.

Zo ontstaat er een spannend geheel, maar de essentie blijft: lekker met de wind in je haren door een van de mooiste stukjes van Nederland toeren.

Paul ‘t Lam

paul 't lam