Versterk de teamspirit in een ontspannen sfeer

Bedrijfsuitjes zijn ideaal om in een ontspannen sfeer de teamspirit te versterken. En Limburg biedt daarvoor de perfecte entourage. Het Bourgondisch Maastricht, het heuvelland en de aangrenzende regio in België en Duitsland.

Of het nu gaat om activiteiten als teambuilding, een personeelsfeest, bedrijfsuitjes, meetings, relatiedagen, een jubileumfeest of een workshop: Limburg heeft het allemaal. Als gespecialiseerd evenementenbureau in Limburg kennen wij de weg in het Zuiden.

Kijk maar eens naar de onderstaande voorbeelden:

Sorteer op prijs
Bedrijfsuitje Flikken Maastricht

Bedrijfsuitje Flikken Maastricht

De hoofdcommissaris roept jullie hulp in en geeft elk teamlid een passende taak. Verschillende getuigen moeten worden ondervraagd, maar is iedereen wel even betrouwbaar? Welke aanwijzingen helpen jullie het juiste antwoord te vinden en welke juist niet? Heeft iedereen in jullie Flikken team ook wel hetzelfde doel voor ogen?

v.a. 37,50 p.p.

evZ4yyfVDzSwz1J0hfqV5s27LsLCBG5R

Stadsspel ‘De Erfenis’ + lunch

Bedrijfsuitje met real time interactieve begeleiding! U ontdekt de mooiste plekjes van Maastricht, terwijl uw strategisch inzicht en oplossingsgericht vermogen sterk getest worden. De gids houdt de teams continu in de gaten en communiceert per sms of e-mail. Welk team verliest de erfenis het snelst?

v.a. 49,50 p.p.