Drijf samen de schapen

Unieke teambuilding en professionele teamtraining voor uw bedrijfsuitje. Drijf samen de schapen over een parcours. Verbale en non verbale communicatie zijn de sleutel tot succesvol doorlopen van de workshop schapen drijven.

De schapen een beetje bij elkaar houden. Het lijkt zo makkelijk als de schaapsherder het doet. Maar als je zelf voor de kudde staat lopen ze alle kanten op.

Houd jij de kudde bij elkaar?

Deze teambuilding activiteit is een goede manier om als team effectiever te leren functioneren, maar ook een manier om heerlijk ontspannen en met plezier met elkaar samen te werken. Deze teambuilding workshop bestaat uit diverse onderdelen: een indrukwekkende demonstratie, werken met schapen op verschillende uitdagende manieren en werken met honden.

Door middel van diverse metaforen worden links gelegd naar het ‘echte’ leven omtrent kernwoorden als: samenwerking, communicatie, leiderschap, rollen binnen een groep, passie en ambitie. Aan welke voorwaarden moet worden voldaan om een goed team te vormen? Hoe komt het dat iemand een goede leider is? Hoe kunnen we onderling duidelijk en effectief met elkaar communiceren?  Hoe krijg je het voor elkaar dat iemand voor joú wil werken? Dit zijn allemaal vragen die terugkomen in de workshop schapendrijven.

De workshop wordt onder andere verzorgd door meervoudig Nederlands-, meervoudig Europees- en voormalig Wereldkampioen schapen drijven! Gepassioneerd wordt er verteld over het werk en de sport en over de samenwerking tussen instructeur en hond. Gegarandeerd dat u geïnspireerd raakt door de passie en ambitie.

Deze unieke workshop kan in overleg op een geschikte locatie naar keuze plaats vinden.

Inclusief:

  • Workshop van 1,5 uur
  • Enthousiaste en professionele begeleiding;
  • Alle benodigde materialen.

Uit te breiden met:

  • Lunch of diner op locatie
  • In combinatie met een andere workshop of activiteit

Direct regelen

Direct regelen