Rondleiding Running Dinner in Maastricht

Cultuur en Culinair in een compleet georganiseerd bedrijfsuitje! Genieten van het beste dat Maastricht te bieden heeft! Tijdens het Running Dinner bezoekt u onder leiding van onze professionele stadsgids een drietal restaurants voor even zoveel gangen. Ondertussen vertelt de gids u interessante wetenswaardigheden en leuke anekdotes.

Culinair afwisselend

Het Running Dinner is informeel en afwisselend. Onze gids neemt u tussen de gangen door, mee voor een korte wandeling door de stad en vertelt u interessante wetenswaardigheden en leuke anekdotes. Heerlijk eten en ontdekken, een perfecte combinatie voor een bedrijfsuitje!

De avond kan bijvoorbeeld starten met een heerlijke wijnproeverij bij een authentiek wijnhuis. Dit wijnhuis is al meer dan 260 jaar gevestigd in hartje Maastricht. In de eeuwenoude mergelkelders rijpen kwaliteitswijnen op eikenhouten vaten en op de binnenplaats ligt zelfs een kleine stadswijngaard. De sfeer is er buitengewoon: alles ruikt naar wijn en het is alsof de tijd er heeft stil gestaan!

Of start u deze culinaire avond liever met een bierproeverij, bijvoorbeeld in een voormalige Stadsbrouwerij, die gelegen is aan de Oeverwal, direct aan de Maas.

Inclusief:

  • Avondvullende wandeling (ook mogelijk tijdens de lunch);
  • Professionele en enthousiaste stadsgids(en);
  • Een driegangen diner in 3 restaurants naar keuze (meerdere niveaus mogelijk);

Uit te breiden met:

  • Een bier- of wijnproeverij voorafgaande aan het programma;
  • Eventuele uitbreiding met extra gangen;

Direct regelen

Direct regelen