Dinnercruise over de Maas

Uw bedrijfsuitje organiseren op een boot, exclusief voor uw gezelschap? Het kan in Maastricht! De gasten worden ontvangen door de kapitein en zijn bemanning op het sfeervolle passagierschip. Na het serveren van de welkomstcocktail worden de trossen losgegooid en kunnen de gasten Maastricht eens van een andere kant bekijken. Drankjes worden tijdens de cruise naar wens geschonken en in de kombuis wordt alles in gereedheid gebracht voor het serveren van een uitgebreid diner(buffet).

Maastricht vanaf een sfeervol passagierschip

Na inscheping vertrekt de boot voor een 4 uur durende boottocht op de Maas. Wij passeren o.a. de stadsdelen Wyck en Céramique, het stadspark met een gedeelte van de eerste stadsomwalling van Maastricht (uit 1229) en de St. Pietersberg.

Indien mogelijk passeren wij ook de bekende “Stop van Ternaaien” vlak over de Belgische grens. In dit imposante sluizenstelsel wordt de boot 15 meter omhoog geschut van de Maas naar het Albertkanaal en kunnen de gasten goed zien hoe dit kanaal dwars door de St. Pietersberg is gegraven.

Wij kunnen naar wens passend entertainment verzorgden tijdens de dinnercruise, denk aan Sailing & Gambling, muzikale omlijsting of een verrassend muziekprogramma. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Inclusief:

  • Een uitgeserveerd diner of dinerbuffet naar keuze;
  • Sfeervolle setting en inrichting van het schip;
  • Een exclusief gereserveerd passagierschip;

Uit te breiden met:

  • Aanvullend sfeervol theatraal of muzikaal entertainment;
  • Aankleding en decoratie in het thema van uw event;
  • Bijzonder vervoer naar de rederij;

Direct regelen

Direct regelen