Bedrijfsfeest in de Grotten

Een bedrijfsuitje om nooit te vergeten in een uniek historische en sfeervolle omgeving! De unieke locatie biedt ruimte voor een mooie avond, waar anders zit men in een zo historische en sfeervolle omgeving? De grot is geheel vloer verwarmd en verlicht met meer dan 400 kaarsjes. Onder het genot van een welkomstdrankje vertelt een ‘lokale grot historicus’ u alles over de bijzondere omgeving waar uw gasten zich bevinden en hoe deze tot stand zijn gekomen. Vervolgens gaat men genieten van een heerlijk diner(buffet).

Genieten van het beste dat Maastricht te bieden heeft!

Aan de start van dit bedrijfsuitje, wordt u ontvangen in de ondergrondse mergelgrotten, vlakbij Maastricht en Valkenburg. De grotten bestaan uit een aantal zalen die zowel voor grote als kleinere gezelschappen een geschikte ruimte bieden.

Tijdens uw diner en feestavond zorgen wij graag voor passend entertainment, geheel in de sfeer en ambiance van de grotten. U kunt kiezen uit een breed assortiment van muzikanten, acts, acteurs, bands, illusionisten etc. Uiteraard kunnen wij ook zorgen voor de styling van uw event.

Inclusief:

  • Een uitgeserveerd diner of dinerbuffet naar keuze;
  • Sfeervolle setting en inrichting van de zaal;
  • Een exclusieve grotruimte voor uw gezelschap.

Uit te breiden met:

  • Aanvullend sfeervol theatraal of muzikaal entertainment;
  • Aankleding en decoratie in het thema van uw event;
  • Bijzonder vervoer naar de grottenlocatie.

Direct regelen

Direct regelen