Workshop goochelen met creativiteit

Interactieve mix tussen entertainment, uitdagende opdrachten, anekdotes en goochelen als onderdeel van uw uitje in Limburg.

Workshop Goochelen Maastricht

Workshop Goochelen (Duur: 1 uur)

Altijd al willen kijken in de keuken van een goochelaar? Onze goochelaar biedt u nu die mogelijkheid. In zijn magic workshop licht hij een tipje van die geheimzinnige sluier op. De volgende zaken passeren de revue: Een snelle blik in de geschiedenis van de goochelaars zodat we weten waarover we praten. De ene goochelaar is de andere niet m.a.w. welke vormen van goochelen worden onderscheiden. Volgens welke principes werken trucs van goochelaars. Uitleg en illustratie hiervan met goocheltrucs (een aantal wordt uitgelegd). E.e.a. wordt ondersteund door een flitsende beamerpresentatie. Natuurlijk gaan alle aanwezigen aan de slag met een of meerdere goocheltrucs. Doen is het devies. De goochelaar zal zeker ook een aantal trucs vertonen waar de toeschouwer met de opgedane kennis nog meer van kan genieten.

Inclusief:

  • Enthousiaste en professionele begeleiding.

v.a. 39,50 p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 25 personen en is exclusief eventuele zaalhuur. Bent u met minder of met meer deelnemers dan geldt een andere prijs. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.