Wijnrondleiding – wijntour Maastricht

Een ideale combinatie van heerlijke wijnen, luxe hapjes en de meest exclusieve wijnlocaties van Maastricht.

wijnproeverij events company

Wijnrondleiding (17.00 - 19.00 uur)

Onze gidsen nemen u mee door het historische centrum van Maastricht en stoppen bij de meest exclusieve wijnlocaties.

Onder het genot van een heerlijke wijn, krijgt u een bijzondere rondleiding in de kelders van een 300 jaar oude wijnhandelaar. Deze kelders behoorden ooit tot de Maastrichtse vestingwerken en nemen u mee terug naar een bijzondere tijd.

We vervolgen de wijntour in het meest luxueuze hotel van Maastricht. U geniet van een prachtige wijn en een amuse à la chef en kunt een interieur bewonderen dat reeds menig design award heeft mogen winnen. U ontdekt hoe een klooster uit de 15e eeuw, een prachtig en modern hotel is geworden met internationale allure, zonder dat historie en traditionele bouw verloren is gegaan. Een aanrader!

De wijnrondleiding eindigt met wijn en een hapje in een middeleeuwse gewelvenkelder in het oudste stadsdeel Wijck. Een bekende locatie voor de echte Maastrichtenaar. Naast goede wijn, staan gezelligheid, goede gesprekken, muziek en poëzie hier centraal. De Maastrichtse uitbaters vertellen u, met een slag Limburgse humor, zeer graag over hun bijzonder wijnaanbod. Hier gaat u niet snel weer buiten!

 

Inclusief:

  • drie wijnen
  • twee luxe hapjes
  • bezoeken van drie locaties met uitleg
  • begeleiding van en naar de locaties

 

v.a. 38,- p.p.*
excl. BTW