Tesla rally, een uniek team-event

Tesla spreekt tot de verbeelding. Fraai, duur, luxe en natuurlijk vooral 100% elektrisch. Daar wil iedereen weleens een middagje in rijden. En dan het liefst natuurlijk door een aantrekkelijke omgeving. Als eerste in Nederland introduceren wij de TESLA RALLY!

tesla 4

Tesla spreekt tot de verbeelding

Fraai, duur, luxe en natuurlijk vooral 100% elektrisch. Daar wil iedereen weleens een middagje in rijden. En dan het liefst natuurlijk door een aantrekkelijke omgeving. Als eerste in Nederland introduceren wij de TESLA RALLY.

Bij aanvang van het programma staan de Tesla’s mooi uitgestald te wachten op de gasten en start het programma. Ontdek het prachtige Limburgse heuvelland met deze spectaculaire rally! In teams gaat u een spannende strijd aan om als eerste met uw voertuig de eindstreep te bereiken. Aan de hand van een tablet met een online tracking systeem-GPS route bepaalt u de juiste route. Onderweg dient u een aantal vragen en opdrachten te vervullen.

Tesla-rijden…wie wil dat nou niet?

Geluidloos, comfortabel en in stijl rijden uw gasten in een Tesla Model S of X en genieten zij van het comfort van deze elektrische limousines. De Tesla Modellen S en X zijn opvallende en stijlvolle auto’s, daarnaast herkennen velen ze als “Dé elektrische droomauto’s”.

Efficiënte navigatie, veel rijplezier en genieten van de schitterende heuvelachtige 5-sterren omgeving staan centraal gedurende deze spannende en unieke rally. Wat een bijzondere ervaring!

Inclusief:

Inclusief huur van de Tesla auto’s (Model S of Model X)

·         Transport van de auto’s;
·         Rally door Zuid-Limburg met passende route, inclusief plattegrond en tablet
·         Enthousiaste begeleiding;
·         Opdrachten onderweg;
·         Snack-pakket per auto;
·         Een Limburgs streekgerechten lunch onderweg op een mooie locatie;
·         Prijsje voor het winnende team;
·         Regie- en organisatiekosten.

v.a. 195,- p.p.*
excl. BTW

*Deze prijs is een vanaf prijs gebaseerd op minimaal 20 personen in 5 Tesla’s. Bent u met meer of minder deelnemers dan geldt een andere prijs. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. Exclusief weekendtoeslag.