Survival of the fittest – ultieme teambuilding in het Limburgse landschap!

Ontdek het Limburgse landschap op een wel heel spectaculaire manier! Durft u de uitdaging aan?

Survival of the fittest Maastricht

Survival of the Fittest (Duur: 5 uur)

Alle activiteiten voor uw teambuilding gebundeld in een programma. Gedurende vijf uur begeleiden onze instructeurs uw gezelschap langs een uniek en uitdagend parcours. Geniet van het mooie heuvelland rondom Valkenburg en ontdek tegelijkertijd de bijzondere kracht van samenwerking.

Een kaart, een kompas en een geodriehoek zijn de hulpmiddelen om de juiste route te bepalen. Per mountainbike fietst u van de ene onverwachte locatie naar de andere, terwijl kenmerkende Limburgse holle wegen, smalle paadjes en prachtige vergezichten de revue passeren. Op een hoogte van 7 meter, leert u elkaar te vertrouwen gedurende een spannend traject met touwbruggen, bewegende balken en zwaaiende lussen.

Intuïtie en richtingsgevoel worden op de proef gesteld in het grootste onderaardse gangenstelsel van Europa. In een doolhof van gangen wordt u op pad gestuurd terwijl ingewikkelde breinbrekers, bijzondere opdrachten en verrassende hindernissen uw pad kruisen.

Samenwerking en gezelligheid staan centraal in deze tocht, terwijl het Limburgse heuvelland en de unieke locaties u blijven verbazen. Het programma is zo ontwikkeld, dat iedereen die twee uur kan fietsen en een uur kan wandelen, deze tocht kan meemaken. Boek nu uw Limburg arrangement en neem contact op met een van onze Events Consultants.

Inclusief:

  • Alle benodigde materialen;
  • Professionele instructeurs.

v.a. 65,- p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 25 personen. Bent u met minder of met meer deelnemers dan geldt een andere prijs. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.