Rondleiding Maastricht + Bierproeverij + Diner

Het compleet Maastrichts' bedrijfsuitje! Ontdek de mysterieuze en historische plekjes van Maastricht gevolgd door een gezellige bierproeverij met afsluitend een heerlijk diner.

Bierproeverij Bedrijfsuitje

Avond-Uurtje (Duur: 1 uur)

Onze gids neemt u in dit bedrijfsuitje mee voor een interessante rondleiding door de historische stadskern van Maastricht. In korte tijd ziet u de belangrijkste bezienswaardigheden van deze bijzondere stad en wordt u getrakteerd op de leukste en verbazingwekkende anekdotes.

Bierproeverij (Duur: 1,5 uur)

Uw groepsactiviteit in Maastricht wordt gevolgd door een bierproeverij in een authentiek Maastrichts café, waar een echte bierkenner u alles vertelt over de bekende Limburgse bieren. U proeft verschillende speciaalbieren om de verscheidenheid aan smaken te kunnen vergelijken.

 

Diner (Duur: 3 uur)

U eindigt uw bedrijfsuitje in Maastricht met een heerlijk diner in een sfeervol restaurant.

Tip: Dit uitstapje past perfect op een gezellig dagje Maastricht. Zo is het iedere week in Maastricht koopzondag, en is er zeven dagen in de week van alles te beleven. Naast alle fantastische winkeltjes en de koopzondag heeft Maastricht een prachtig historisch centrum waar u ook zonder te shoppen heerlijk kunt rondlopen.

 

Inclusief:

  • Rondleiding door een enthousiaste gids;
  • 4 speciaal bieren van de tap (inclusief kaasjes en borrelgarnituur) ;
  • Een 3 gangen diner.

 

v.a. 65,- p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 20 personen. Bent u met minder of met meer deelnemers dan geldt een andere prijs. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.