Avond rondleiding Maastricht + Dinnercruise over de Maas

Uw bedrijfsuitje organiseren op een boot, exclusief voor uw gezelschap? Het kan in Maastricht!

Bedrijfsuitje Rondvaartboot Maastricht

Avond-Uurtje (Duur: 1 uur)

Alvorens u aan boord gaat start uw bedrijfsuitje met een rondleiding door een professionele stadsgids, door de historische stadskern van Maastricht. In korte tijd ziet u de mooiste en meest indrukwekkende bezienswaardigheden van deze Middeleeuwse stad en wordt u getrakteerd op de leukste anekdotes en legendes die Maastricht rijk is!

Dinner Cruise (Duur: 3,5 uur)

De gasten worden ontvangen door de kapitein en zijn bemanning. Na het serveren van de welkomstcocktail worden de trossen losgegooid en kunnen de gasten Maastricht eens van een andere kant bekijken. Drankjes worden tijdens de cruise naar wens geschonken en in de kombuis wordt alles in gereedheid gebracht voor het serveren van een uitgebreid buffet. U maakt een moonlight-cruise in een passagiersschip dat exclusief voor uw gezelschap is afgehuurd. Indien mogelijk passeerd u tijdens de tocht de sluis van Ternaaien met een verval van maar liefst 15 meter.

Wij kunnen naar wens passend entertainment verzorgden tijdens de dinnercruise, denk aan Sailing & Gambling, muzikale omlijsting of een verrassend muziekprogramma. Vraag gerust een offerte bij ons op.

Inclusief:

  • Een Avond-Uurtje;
    • Enthousiaste en professionele gids;
  • Een Dinnercruise;
    • Een welkomstdrankje;
    • Een smakelijk koud en warm buffet;
    • Een 3,5-uur durende cruise in een passagiersschip exclusief voor uw gezelschap;

v.a. 75,- p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 45 personen. Vraag gerust naar een passende offerte. Er zijn ook viarianten te boeken, denk aan een Borrelcruise, Midnight Evening cruise, Bierproeverij cruise, walking dinner cruise.