Muziekfeest I love Holland + diner

Een compleet verzorgde feestavond inclusief diner en hilarisch entertainment. Een avond om nooit meer te vergeten! Ideaal om elkaar gedurende een bedrijfsuitje, op informele wijze, beter te leren kennen of de strijd met elkaar aan te gaan op gebied van de Nederlandse muziek kennis en karaoke. I love Holland is eveneens perfect voor vrijgezellenavonden, familiefeesten of verjaardagen en op maat aan te passen aan uw situatie.

ILOVEHOLLAND copy

I love Holland (Duur: 4 uur)

I Love Holland is een avond vol plezier, die in goede banen geleid wordt door een showmaster. U wordt getrakteerd op de echte Hollandse cultuur. Zo zal deze avond in het teken staan van heerlijk eten, een I LOVE HOLLAND Quiz, een I LOVE HOLLAND bingo en natuurlijk mag het echte Hollandse Karaoke niet ontbreken. Dus wilt u samen met vrienden, collega’s, bedrijf of vrijgezellengroep een avond om nooit te vergeten? Dan is de I LOVE HOLLAND avond een echte aanrader!

 

Inclusief:

  • Enthousiaste quizmaster;
  • Spelbenodigdheden;
  • Prijs voor het winnende team;
  • Driegangendiner;
  • Aparte dinerruimte voor uw gezelschap.

 

v.a. 55,- p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 20 personen. Bij meer dan 50 personen adviseren wij om er een DJ bij te boeken en dan kan er aansluitend een feest/dans avond plaatsvinden.