Muziek Quiz

Een compleet verzorgd bedrijfsuitje, inclusief diner en hilarisch entertainment. Een avond om nooit meer te vergeten! Ideaal om elkaar gedurende een bedrijfsuitje, op informele wijze, beter te leren kennen of de strijd met elkaar aan te gaan op gebied van muziek kennis van nu en de jaren 70, 80 en 90. De muziek quiz is eveneens perfect voor vrijgezellenavonden, familiefeesten of verjaardagen en op maat aan te passen aan de situatie.

Music Quiz Maastricht

Music Quiz (Duur: 4 uur)

Tijdens dit bedrijfsuitje gaat u in teams de muzikale strijd aan met uw collega’s. Uw kennis van muziek – in de breedste zin van het woord – zal worden getest. Met hits uit de 70’s en 80’s, 90’s en 00’s, het raden van de zanger/zangeres van bekende liedjes, achterste voren hits, snipper hits, cover hits en bekende film hits komen aan bod in de meest uiteenlopende opdrachten: variërend van het ontcijferen van vertaalde songteksten tot het raden van muziekfragmenten, maar ook het zo goed mogelijk uitvoeren van de bijbehorende dansjes van de liedjes. Er kunnen nog extra punten verdiend worden met de Flashing Photographs!

Inclusief:

  • De sfeervolle Music Quiz;
  • Enthousiaste quizmaster;
  • Feestartikelen;
  • Een leuke prijs voor het winnende team.

In combinatie met een 3-gangen diner in Maastricht in totaal
à € 39,50 p.p. exclusief BTW

v.a. 19,50 p.p.*
excl. BTW

*Bovenstaande prijs is gebaseerd op een minimale deelname van 20 personen en geldig tot een deelname van 30 personen. Voor meerdere personen verwijzen wij u door naar de ''Tjoen van Toen''