Moordspel – Drie Gangen Moorddiner

Hilarisch bedrijfsuitje waar iedereen verdacht is! Iedereen verkleedt zich in passende kledij. Het licht wordt gedimd en u speelt uw rol als tuinman of verlegen toiletjuffrouw. De moordenaar is ondertussen druk bezig de aandacht af te leiden en liegt over zijn of haar alibi. Aan u de taak om deze geheimzinnige valsspeler te ontmaskeren!

Moordspel tussen de gangen door

Moordspel en diner (Duur: 4 uur)

Kom uit de dagelijkse sleur met dit programma en stap in de wereld van Gravin Maria Caroline Antoinette van Hotsenburg. Voor de buitenwereld leeft deze gravin een onbezonnen leventje. Maar wat vindt er allemaal plaats achter de muren van haar prachtige kasteel? Na een schokkende ontdekking wordt de politie ingeschakeld omdat er een sluwe moord is gepleegd. Dit moet tot op de bodem worden uitgezocht en daarom wordt het gehele personeel en de gasten die aanwezig zijn onder verdenking gesteld. Maar wie heeft het gedaan?

Tijdens het Moordspel worden de aanwezigen stevig aan de tand gevoelt. Ook komt er steeds meer bewijs gedurende de avond. Wat zou zich de dag ervoor hebben afgespeeld? Onder leiding van rechercheur Bergsma komt de waarheid altijd boven tafel.

Deze groepsactiviteit wordt aan de hand van een script en personagekaarten gespeeld tussen de gangen van het diner door.

Inclusief:

  • Uitgebreid drie gangen diner;
  • Begeleiding door professionele acteur(s);
  • Script;
  • Prijs voor de beste speurneus.

v.a. 59,- p.p.*
excl. BTW