Middeleeuws Feest

Laat u meeslepen naar de middeleeuwen met onze troubadour, een Bourgondisch diner en dat gekleed in prachtige Middeleeuwse gewaden.

Middeleeuws Feest Maastricht

Middeleeuws Feest (Duur: 4 uur)

Tijdens uw personeelsfeest terug in het verleden tijdens deze authentiek Middeleeuwse personeelsavond. Gekleed in prachtige Middeleeuwse gewaden waant u zich helemaal in vervlogen tijden. Herauten heten u met hun trompetgeschetter welkom in de sfeervolle grotten of op een van de prachtig kastelen die Zuid Limburg rijk is. Terwijl u van het overvloedige Bourgondische diner geniet, waar het bier en de wijn rijkelijk vloeit en ouderwetse hompen brood en stukken vlees op tafel staan, vermaakt de troubadour u met muziek en liederen. Ook gaan tijdens deze Middeleeuwse avond de voetjes van de vloer wanneer de kasteelheer u uitnodigt om op de dansvloer de Hoofse dans samen met hem te dansen.

 

Uw personeelsfeest kan opgeluisterd worden met meer verrassende acts met een Middeleeuws thema. Zo ontvangt onze kasteelmagiër Marijn u graag op zijn kasteel. Of speelt u liever een spel Middeleeuws casino? Deze avond is een van onze meest geboekte groepsevenementen dus wees er snel bij!

v.a. 125,- p.p.*
excl. BTW

De prijs is afhankelijk van het aantal personen, de locatie en de exacte inhoud van het feest. In overleg met u maken wij een passend voorstel voor uw feestavond.