Kompastocht

Kompastocht (ca. 3 uur)

In het hedendaagse is een smartphone, tomtom, laptop etc. niet meer weg te denken. In dit programma hebben wij alle hightech apparatuur aan de kant gelegd en nemen wij u mee terug in de tijd van het kaart lezen en de kompas. De kompas tocht zal plaatsvinden in de prachtige natuur die het heuvelland te bieden heeft.

Onderweg komen de gasten enkele leuke activiteiten tegen zoals:

Mini wijnproeverij
Het gezelschap krijgt een aantal wijnen te proeven en moet samen als één groep 1 antwoord geven op een aantal vragen. Bijvoorbeeld uit welk land komt deze wijn?

Bamboe bouwen
Uw gezelschap krijgt enkele honderden bamboestokken van elk twee meter lang. Voeg daarbij een snufje elastieken, laat er vervolgens een groep mensen op los en voilà: de twaalf meter hoge bamboetoren staat als een huis. Wat zich aanhoort als een eenvoudig recept, is in werkelijkheid een uitdagende constructieopdracht die het uiterste vergt van de teams. Vaardigheden als brainstormen, communiceren, delegeren, controleren en het overzicht behouden zijn essentieel om deze ludieke en tegelijk leerzame activiteit tot een goed einde te brengen.

Op de tast
Tijdens het onderdeel ‘op de tast’ is het altijd lachen geblazen! In de schatkist zitten verschillende attributen die je alleen kunt voelen, een klus waarbij je als team moet proberen zoveel mogelijk onderdelen te onthouden. Een onderdeel waarbij je hersenen een belangrijke taak krijgen! Succes gegarandeerd.

Tangram Puzzel
Een tangram is een Chinese puzzel bestaande uit 7 grote puzzelstukken waarvan 1 afbeelding gemaakt moet worden. De puzzelstukken zijn vierkant, driehoekig en verschillen in grootte. Bij dit onderdeel wordt het inzicht getest en is de puzzelliefhebber duidelijk in het voordeel.

 

Inclusief:

  • Enthousiaste begeleiding;
  • Benodigde spelmaterialen;
  • 3 spelactiviteiten onderweg;
  • Een mini wijnproeverij onderweg;
  • Een drankje + snack onderweg;
  • Prijsje voor het winnende team;
  • Regie- en organisatiekosten.

v.a. 42,50 p.p.*
excl. BTW

Deze prijs is gebaseerd op een groep van 30 personen. Indien u met minder of met meer personen bent zal de prijs verschillen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.