Vlaaiontvangst + Kever Cabrio autorally + lunch + borrel

Op zoek naar een geweldig evenement? Dan is dit een van onze leukste groepsevenementen door het Heuvelland. Ook bij uitstek geschikt voor relatiedagen!

Bedrijfsuitje Limburgse Autorally

Ontvangst en briefing (10.00 - 11.00 uur)

Ontvangst bij een prachtige Kasteel locatie in Zuid Limburg met koffie, thee en Limburgse vlaaienbuffet. Start uitleg Kever-Cabrio rally.

Kever Cabrio Rally (11.00 - 12.30 uur)

U gaat het prachtige Limburgse heuvelland ontdekken met deze spectaculaire autorally! In een Kever Cabrio gaat u in teams een spannende strijd aan om als eerste met uw auto de eindstreep te bereiken. Geniet van het mooie Limburgse landschap en voer in een gezonde competitie intussen strijd om de eer van het hoogste podium. Aan de hand van een plattegrond en een smartphone, bepaalt u de juiste route en onderweg vervult u verschillende verrassende opdrachten. Efficiënte navigatie, veel rijplezier en genieten van de schitterende heuvelachtige omgeving staan centraal gedurende deze spannende autorally.

Wij kunnen het roadbook personaliseren met het logo en bonusvragen over uw bedrijf.

 

Lunch (12.30 - 13.30 uur)

Tijdens de autorally is er een lunchstop op een mooie locatie. Bij goed weer geniet u deze lunch op het buitenterras met prachtig uitzicht!

Vervolg rally en prijsuitreiking (13.30 - 17.00 uur)

Vervolgens wordt de autorally hervat. Omstreeks 16.30 uur komt de rally ten einde op een nader te bepalen locatie. Op deze locatie sluit  u uw uitje in Limburg af met een overwinningsborrel en een prijsuitreiking. Mocht u ter afsluiting willen dineren, laat het ons dan zeker weten dan geven wij u enkele suggesties.

Inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en een luxe Limburgse vlaaien buffet;
  • Een op maat gemaakt roadbook met vragen en opdrachten en de puzzel route;
  • Diverse spelen onderweg naar keuze;
  • Een limburgs streek gerechten lunchbuffet onderweg op een mooie lokatie;
  • Een prijs voor het winnende team;
  • Enthousiaste begeleiding.

v.a. 215,- p.p.*
excl. BTW

* Deze prijs is gebaseerd op minimaal 40 personen. Indien u kiest voor bijvoorbeeld Fiat 500 auto's dan wordt de prijs verlaagd. Indien u dat wenst kunnen wij ook een 'Burton of eendjes rally' organiseren met 2 personen per auto tegen een meerprijs.