Het meest ONHOLLANDSE bedrijfsuitje ooit!

Beleef een vleugje Italië rijdend op de scooter door het heuvelland en sluit af met een bourgondisch diner in een van de mooiste grotten van Limburg.

scootertocht events company

Scootertocht Heuvelland (5 uur)

Een van onze meest populaire bedrijfsuitjes van het voorjaar is de scootertocht!  Met de scooter terug naar het Limburg van weleer. U doorkruist in teamverband het indrukwekkende Heuvelland, met haar oude hoeves, vakwerkhuizen en holle wegen. Tussendoor geniet u van mooie vergezichten.

Diner grotten Limburg (2 uur)

U wordt ontvangen in de mergelgrotten, vlakbij Maastricht en Valkenburg. De grotten bestaan uit 3 zalen die zowel voor grote als kleinere gezelschappen een geschikte ruimte bieden. De unieke locatie biedt meteen al ruimte voor een mooie avond…waar anders zit men in een zo historische en sfeervolle omgeving? De grot is geheel vloerverwarmd en verlicht met meer dan 400 kaarsjes. U geniet van een heerlijk bourgondisch dinerbuffet.

Inclusief:

  • Huur Scooter en benzinekosten (de prijs is gebaseerd op 2 personen per scooter);
  • Roadbook en benodigde materialen;
  • Begeleiding;
  • Twee ludieke opdrachten onderweg naar keuze;

 

v.a. 75,- p.p.*
excl. BTW

Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 25 personen (2 personen per scooter) * Te combineren met een vlaaiontvangst en rondleiding in Maastricht. * Te combineren met een bourgondische lunch in het Heuvelland. * Te combineren met een borrel en hapjes in de grotten. Vraag gerust een passende offerte op voor uw event!