Fietstocht door Maastricht + Lunch + Boottocht + Grottenrondleiding

Een begeleide fietstocht langs alle bijzondere plekjes van Maastricht! U ontdekt gedurende dit bedrijfsuitje het Maastricht dat voor velen verborgen blijft.

Fietsrace Zuid-Limburg

Fietsvaria (10.00 - 12.30 uur)

Een van onze meest geboekte bedrijfsuitjes start met een begeleide fietstocht door het centrum van Maastricht. In teamverband ontdekt u allerlei bekende en onbekende plekjes. Zo komt u langs de oude stadswallen, fietst u over de Sint Servaasbrug, passeert u het Vrijthof en natuurlijk het Onze Lieve Vrouweplein. U komt ook door het minder bekende, maar ó zo mooie Jekerkwartier. Welk team beantwoord de meeste goede vragen en wie is de beste kopman(vrouw) in de groep?

Lunch (12.30 - 13.45 uur)

Een smakelijke lunch in een van de sfeervolle restaurant die Maastricht rijk is.

Door Maas en mergel (14.00 - 17.00 uur)

Met één van de meest gerenommeerde evenementenorganisaties van het Zuiden gaat u de grotten verkennen! U vaart over de Maas langs het moderne Céramique, het Bonnefantenmuseum en het Gouvernemen. Vanaf het water heeft u een prachtig uitzicht over de oude stad. De rondvaartboot brengt u naar de voet van de beroemde Sint Pietersberg waar u van boord gaat. Onder leiding van een ervaren gids maakt u kennis met het verborgen verleden van de kilometerslange gangen. Eeuwenoude inscripties, mergelmysteries en verrassende anekdotes passeren de revue tijdens deze rondleiding door de grotten. Na dit ondergrondse avontuur stapt u weer op de rondvaartboot, die u terugbrengt naar het centrum van Maastricht.

Inclusief:

 • Programma Fietsvaria;
  Huur en transport van een fiets;
  Een consumptie onderweg;
  Benodigde materialen voor het programma;
  Een prijsje voor het winnende team;
  Enthousiaste begeleiding;
 • Een broodjeslunch in het centrum van Maastricht;
 • Programma Door Maas en Mergel;
  Een boottocht over de Maas;
  Entree en rondleiding door een professionele gids in de grotten.

v.a. 82,50 p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 20 personen. Bent u met minder of met meer deelnemers dan geldt een andere prijs. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.