Drielanden GPS game

Drielanden GPS game (ca. 3 uur)

Tijdens dit programma gaat uw gezelschap op pad met een tablet om de prachtige natuur van het Heuvelland op een andere manier te ontdekken. Uw gasten dienen hun weg te vinden door de prachtige natuur van het Heuvelland aan de hand van een kaart die zij meekrijgen. Daarnaast gaat uw gezelschap op pad met een tablet. Onderweg krijgen zij leuke foto-opdrachten en andere teambuildingsactiviteiten. Denk hierbij aan:

Haka
Onze enthousiaste begeleiding zal jullie gezelschap een Haka leren waarin woorden van de bedrijfspolicy in voor komen. Haka is de naam van een groep ceremoniële dansen van de Maori’s uit Nieuw-Zeeland. Haka’s worden op allerlei gelegenheden uitgevoerd en bestaat uit een reeks van gebaren.

Bamboobuilding
Uw gezelschap krijgt enkele tientallen bamboestokken van elk twee meter lang. Voeg daarbij een snufje elastieken, laat er vervolgens een groep mensen op los en voilà uw bouwwerk staat als een huis. Vaardigheden als brainstormen, communiceren, delegeren, controleren en het overzicht behouden zijn essentieel om deze ludieke en tegelijk leerzame activiteit tot een goed einde te brengen.  De bedoeling is dat elke groep een zo mooi en hoog mogelijke tipi (tent waar indianen inwonen) maakt.

Zin City 
Elke kandidaat mag een bord uitzoeken met daarop 2 woorden. Deze moet om de nek worden gehangen zodat er op de buik en op de rug een woord hangt. Door middel van  handboeien kunnen de kandidaten zich aan elkaar vastketenen en zo een zin vormen. Hoe langer de zin, hoe groter het bedrag dat in de pot gaat. De zin die gevormd wordt zal een slagzin zijn die betrekking heeft op het thema of doelstelling.

Katapultbouwen
Het team moet proberen in een bepaalde tijd, met het beschikbare materiaal een katapult te bouwen en middels deze constructie een bal zo ver mogelijk weg te schieten. Welk team schiet de bal het verst weg?

Aan het einde dit actieve outdoor programma komt er slechts 1 team als winnaar uit de bus. Wie gaat er naar huis met de felbegeerde prijs?

Naast bovenstaande opties is het ook mogelijk om het programma uit te breiden met andere activiteiten zoals een schietfestijn.

Inclusief:

  • Enthousiaste begeleiding;
  • Gebruik van tablets;
  • 4 Activiteiten onderweg;
  • Foto-opdrachten onderweg;
  • Prijsje voor het winnende team;
  • Een drankje en een snack per persoon;
  • Regie- en organisatiekosten.

v.a. 52,50 p.p.*
excl. BTW

Deze prijs is gebaseerd op een groep van 30 personen. Indien u met minder of met meer personen bent zal de prijs verschillen. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.