Diner Dansant

Moet u uw personeelsfeest of jubileumfeeest nog organiseren, denk dan eens aan een stijlvol Diner Dansant.

Diner Dansant Maastricht

Diner Dansant (Duur: 4 uur)

Op een prachtige, klassieke locatie in Zuid Limburg ontvangen wij uw gasten voor een stijlvolle personeelsavond in de vorm van een Diner Dansant. Uw gasten worden ontvangen met een feestelijk glaasje bubbels en smakelijke amuses om de eerste honger te stillen. Na de ontvangst worden uw gasten begeleid naar hun tafels. Op de achtergrond speelt een jazzcombo instrumentaal heerlijke jazzy nummers zonder daarbij uw gasten te overstemmen.

Na het officiële welkomstwoord wordt het voorgerecht uitgeserveerd. Er is voldoende tijd om rustig van het diner te genieten en bij te kletsen met de collega’s. Zonder al te opvallend aanwezig te zijn, zorgen onze gastvrouwen en -heren ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Nog een glaasje wijn? Een glas water? Of nog wat extra brood? Niets is hen teveel het uw gasten naar de zin te maken. Het tussengerecht wordt uitgeserveerd. De zangeres van het combo sluit zich aan en zingt haar eerste nummer. Zodra de tafels zijn uitgeruimd van het tussengerecht, nodigt de zangeres uw gasten uit op de dansvloer voor het podium. De eerste voorzichtige danspasjes worden gemaakt. Stijldansen verleer je niet en uw gasten genieten zichtbaar.

Dan is het tijd voor het hoofdgerecht. Met zorg bereid en met zorg gepresenteerd. Zodra al uw gasten zijn voorzien van een hoofdgerecht, verrassen wij hen met een speciaal optreden. Het hoogtepunt van uw personeelsfeest. Na dit optreden, speelt het combo verder en is er weer gelegenheid om te dansen of verder met elkaar bij te praten. Het dessert wordt gepresenteerd vanaf een buffet. Maar niet zo maar! De prachtig gepresenteerd kleine dessertgerechtjes worden spectaculair onthuld. Na het heerlijke dessertbuffet, is het tijd om echt met de voeten van de vloer te gaan en te dansen tot in de late uurtjes…….. Een personeelsavond om bij weg te dromen….. 

v.a. 125,- p.p.*
excl. BTW

De prijs is afhankelijk van het aantal personen, de locatie en de exacte inhoud van het feest. In overleg met u maken wij een passend voorstel voor uw feestavond.