Cabrio rally door Zuid Limburg. Nu met smartphone navigatie!

De cabrio rally door Zuid Limburg staat bekend als ons leukste bedrijfsuitje! Nu met interactieve smartphone navigatie.

cabrio rally events company

Cabrio Rally (10.00 - 12.30 uur)

U gaat het prachtige Limburgse heuvelland ontdekken met deze spectaculaire autorally! In een cabrio gaat u in teams een spannende strijd aan om als eerste met uw auto de eindstreep te bereiken. Geniet van het mooie Limburgse landschap en voer in een gezonde competitie intussen strijd om de eer van het hoogste podium. Efficiënte navigatie, veel rijplezier en genieten van de schitterende heuvelachtige omgeving staan centraal gedurende deze spannende autorally.

Wij kunnen uw route en online tracking systeem via smartphones personaliseren met uw logo en bonusvragen over uw bedrijf.

Lunch (12.30 - 13.30 uur)

Tijdens de autorally is er een lunchstop op een mooie locatie. Bij goed weer geniet u deze lunch op het buitenterras met prachtig uitzicht!

Cabrio Rally (13.30 - 17.00 uur)

Vervolgens wordt de cabrio rally hervat. Omstreeks 16.30 uur komt de rally ten einde op een nader te bepalen locatie. Op deze locatie sluit  u uw uitje in Limburg af met een drankje en een prijsuitreiking. Mocht u ter afsluiting willen dineren, laat het ons weten, dan geven wij u enkele passende suggesties.

Inclusief:

  • Transport van de auto’s;
  • Rally door Zuid Limburg met passende route, inclusief plattegrond en smartphone;
  • Inclusief huur van 9 x BMW 2-serie (onder voorbehoud en anders vergelijkbare modellen);
  • Inclusief een volledige dekking van de cabrio’s tegen schade, diefstal, glas en banden dekking, en roadside assistentie;
  • Enthousiaste begeleiding;
  • Twee teambuildingsspelen onderweg naar keuze;
  • Een Limburgs streek gerechten lunchbuffet onderweg op een mooie locatie;
  • Prijsje voor het winnende team;
  • Regie- en organisatiekosten.

 

v.a. 139,- p.p.*
excl. BTW

* Let op! Bovenstaande foto laat een Burton auto zien. * Deze prijs is een vanaf prijs gebaseerd op minimaal 36 personen in 9 BMW 2 serie cabrio's (onder voorbehoud en anders vergelijkbare modellen). Neem gerust contact met ons op voor een passend aanbod voor uw gezelschap. Een Kever- of Burton rally behoort eveneens tot de mogelijkheden.