Bedrijfsuitje Flikken Maastricht

De hoofdcommissaris roept jullie hulp in en geeft elk teamlid een passende taak. Verschillende getuigen moeten worden ondervraagd, maar is iedereen wel even betrouwbaar? Welke aanwijzingen helpen jullie het juiste antwoord te vinden en welke juist niet? Heeft iedereen in jullie Flikken team ook wel hetzelfde doel voor ogen?

Bedrijfsuitje Flikken Maastricht

Crimineel stadsspel Flikken Maastricht (Duur: 4 uur)

… Op een koude avond loopt de burgemeester, na een zakenborrel, van het stadhuis terug naar zijn auto. Ter hoogte van het Bassin, wordt hij overvallen en beroofd van zijn aktetas. Echter, in de aktetas zit niets waardevols… Een half uur na de overval ontdekt men op het stadhuis de vermissing van het beroemde gouden ‘Maastrichter Geis’ beeldje. De politie stuit al snel op een paar hele vreemde aanwijzingen. Wat heeft dit allemaal te betekenen?…

 

Met hét evenementenbureau van Limburg beleefd u spannende avonturen als in Flikken Maastricht! Past u de pet van hoofdagent of rechercheur of bent u de corrupte smeris van uw team? Gedurende dit enerverend bedrijfsuitje wordt u in teamverband geconfronteerd met twee spraakmakende misdaden die in Maastricht zijn gepleegd. Net als in de televisieserie gaat uw team als Flikken Maastricht op pad om beide zaken op te lossen. Door grondig onderzoek van het plaats delict, een goede samenwerking en het ondervragen van getuigen komt steeds meer informatie boven. Stukje bij beetje ontrafelt u het complot en komt u dichter bij de waarheid. Dit dynamische programma bestaat uit wisselende activiteiten voor uw ultieme teambuilding!

Inclusief:

  • Acteurs;
  • Enthousiaste begeleiding;
  • Spelbenodigdheden;
  • Een consumptie per persoon;
  • Een prijs voor het winnende team.

v.a. 37,50 p.p.*
excl. BTW