5-daags event Wintershall

By 20 februari 2019april 10th, 2019Cases

Voor Wintershall Noordzee waren wij gevraagd om een 5-daags event te organiseren. Wintershall was dit jaar de host om de organisatie op zich te nemen en heeft uit een pitch met diverse bureaus Events Company gekozen als organisatie partner voor het gehele event en alle social programs in Zuid-Limburg. Ruim 1,5 jaar zijn we samen met de nodige voorbereidingen bezig geweest.

Wereldwijd waren directies uitgenodigd van grote gas- en oliebedrijven voor de budgetmeetings van Noordwinning, welke in 2019 ook nog eens hun 50-jaar bestaan vierden. Opdracht was om er een onvergetelijk 5-daags event van te maken.

Er werden circa 45 budgetmeetings gepland bij Château St. Gerlach, voor alle (ca. 100) deelnemers overnachtingen op diverse aankomst- en vertrekdata, vluchten en transfers etc.

Events Company heeft geheel op maat een registratiewebsite gebouwd, waar de deelnemers zich voor alle onderdelen konden registeren (deelname aan bepaalde meetings, overnachting, social/ partner programs, lunches, diners, etc).

Na het uitnodingstraject en de registratie begon het 5-daags event, waarbij we de top (Michelin) restaurants geboekt hadden voor lunches en diners. Overdag waren er diverse social programma’s voor de partners en voor de deelnemers die geen meeting gepland hadden op de betreffende dag. Zo stonden onder andere de volgende activiteiten op het programma: Bezoek aan steenkolenmijn Blegny, stadswandeling Proeven van Maastricht, Running Dinner met een bezoek aan verschillende restaurants, workshop schapen drijven, bezoek Bonnefantenmuseum, shopping tour Maastricht, bezoek aan een Limburgse wijngaard, een workshop Limburgse vlaai bakken…. En nog veel meer…

Halverwege de week was er een gezamenlijk programma voor alle deelnemers met partners. Per oldtimer bussen maakten we een mooie tour door Zuid-Limburg, waarbij onze enthousiaste gidsen vertelden over bezienswaardigheden en wetenswaardigheden uit de omgeving. Tussendoor kwamen alle gasten samen voor een lunch met live muziek in de torenzaal van Ipanema/Bonnefanten museum.

Bij terugkomst op de hotelkamers lagen er op het bed op maat gemaakte Middeleeuwse kostuums klaar voor alle gasten voor het galadiner. ’s Avonds organiseerden wij een onvergetelijk jubileum gala bij Château Neercanne, dat we voor deze gelegenheid exclusief hadden afgehuurd. Tijdens het diner zorgden onze harpiste en pianist voor passende sfeervolle muziek. Als verrassing was er een slotact door Gert van der Vijver-de bekende zandtovenaar, welke 50 jaar Noordwinning prachtig tot uitbeelding gaf in zijn zandtekeningen. De avond werd afgesloten met een knallende en spectaculaire vuurwerkshow.

Events Company heeft de hele week met een kiosk in het hotel gestaan voor alle vragen, wijzigingen en last minute aan/afmeldingen omtrent het event.