Maastricht is een cultuurstad bij uitstek. De monumentale oude binnenstad, moderne architectuur in het stadsdeel Ceramique, musea, theaters, een levendige volkscultuur met harmonieën, processies en carnaval, Andre Rieu, The European Fine Art Fair, eten, drinken, de kunst van het leven. In zo’n stad is het niet moeilijk om een fantastisch programma voor groepsevenementen samen te stellen. Cultuur als thema voor uw Maastrichts uitje of uw Limburg arrangement.

Sorteer op prijs
Citygame Maastricht

Mystiek/ Mysterieus stadsspel – Bokkenrijders

Een spannend bedrijfsuitje waar u in de historie van de beruchte bokkenrijders duikt. De grootste bokkenrijdersroof aller tijden, is tot hedentendage nooit teruggevonden. Een nog steeds zoekend familielid, heeft bewijs dat de roof ergens in Maastricht verborgen moet zijn en vraagt jullie hulp. Weet u de verborgen schat in het donkere centrum van de stad te vinden? Strategisch inzicht, 'out of the box' denken, samenwerken en snel kunnen schakelen zijn essentiële eigenschappen om dit spel te kunnen spelen. Durft u het mysterie aan?

v.a. 25,- p.p.

ILOVEHOLLAND copy

Muziekfeest I love Holland + diner

Een compleet verzorgde feestavond inclusief diner en hilarisch entertainment. Een avond om nooit meer te vergeten! Ideaal om elkaar gedurende een bedrijfsuitje, op informele wijze, beter te leren kennen of de strijd met elkaar aan te gaan op gebied van de Nederlandse muziek kennis en karaoke. I love Holland is eveneens perfect voor vrijgezellenavonden, familiefeesten of verjaardagen en op maat aan te passen aan uw situatie.

v.a. 55,- p.p.