Programma’s met onze artiesten en of entertainers hebben net dat beetje extra. Wij recruteren professionele entertainers, die al jaren in het vak zitten en gespecialiseerd zijn in het vermaken van grotere groepen. U mag denken aan show presentators, zangtalenten, muzikanten, acteurs en comedians. Artiesten kunnen onderdeel zijn van ons aangeboden spel of programma, of kunnen een ontvangst of muzikale achtergrond functie hebben. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Sorteer op prijs
Moordspel tussen de gangen door

Moordspel – Drie Gangen Moorddiner

Hilarisch bedrijfsuitje waar iedereen verdacht is! Iedereen verkleedt zich in passende kledij. Het licht wordt gedimd en u speelt uw rol als tuinman of verlegen toiletjuffrouw. De moordenaar is ondertussen druk bezig de aandacht af te leiden en liegt over zijn of haar alibi. Aan u de taak om deze geheimzinnige valsspeler te ontmaskeren!

v.a. 59,- p.p.

Bedrijfsuitje Flikken Maastricht

Bedrijfsuitje Flikken Maastricht

... Op een koude avond loopt de burgemeester, na een zakenborrel, van het stadhuis terug naar zijn auto. Ter hoogte van het Bassin, wordt hij overvallen en beroofd van zijn aktetas. Echter, in de aktetas zit niets waardevols... Een half uur na de overval ontdekt men op het stadhuis de vermissing van het beroemde gouden 'Maastrichter Geis' beeldje. De politie stuit al snel op een paar hele vreemde aanwijzingen. Wat heeft dit allemaal te betekenen?... De hoofdcommissaris roept jullie hulp in en geeft elk teamlid een passende taak. Verschillende getuigen moeten worden ondervraagd, maar is iedereen wel even betrouwbaar? Welke aanwijzingen helpen jullie het juiste antwoord te vinden en welke juist niet? Heeft iedereen in jullie Flikken team ook wel hetzelfde doel voor ogen?

v.a. 37,50 p.p.

Tjoen van Toen Kerstspecial

Santa’s Red Race

U kent mij… In mijn arrenslee met mijn rendieren maak ik jong en oud blij met cadeaus . Maar vandaag kunt u mij beter niet tegenkomen. Vandaag ben ik er om ervoor te zorgen dat u de competitie aangaat met uw collega’s. Heeft u het vermogen om mij te slim af te zijn? We zullen zien...

v.a. 32,- p.p.