Versterk de teamspirit in een ontspannen sfeer

Bedrijfsuitjes zijn ideaal om in een ontspannen sfeer de teamspirit te versterken. En Limburg biedt daarvoor de perfecte entourage. Het Bourgondisch Maastricht, het heuvelland en de aangrenzende regio in België en Duitsland.

Of het nu gaat om activiteiten als teambuilding, een personeelsfeest, bedrijfsuitjes, meetings, relatiedagen, een jubileumfeest of een workshop: Limburg heeft het allemaal. Als gespecialiseerd evenementenbureau in Limburg kennen wij de weg in het Zuiden.

Kijk maar eens naar de onderstaande voorbeelden:

Sorteer op prijs
Citygame Maastricht

Mystiek/ Mysterieus stadsspel – Bokkenrijders

Een spannend bedrijfsuitje waar u in de historie van de beruchte bokkenrijders duikt. De grootste bokkenrijdersroof aller tijden, is tot hedentendage nooit teruggevonden. Een nog steeds zoekend familielid, heeft bewijs dat de roof ergens in Maastricht verborgen moet zijn en vraagt jullie hulp. Weet u de verborgen schat in het donkere centrum van de stad te vinden? Strategisch inzicht, 'out of the box' denken, samenwerken en snel kunnen schakelen zijn essentiële eigenschappen om dit spel te kunnen spelen. Durft u het mysterie aan?

v.a. 25,- p.p.