De smaak te pakken in een perfecte ambiance.

De beste plek om iets van de typisch Limburgse sfeer te proeven is aan tafel. De culinaire kwaliteit van Limburg is gewoon top. En uw evenement is pas echt compleet als er lekker wordt gegeten. Na afloop van activiteiten als teambuilding, bedrijfsuitjes, meetings, workshops, of relatiedagen moet er gegeten worden in een sfeervolle locatie. En wie weet gaat u daarna wel helemaal los met een personeelsfeest in een klassieke zaal of in een mergelgrot.

Als gespecialiseerd evenementenbureau in Limburg weten wij de weg in het Zuiden: overdag en ’s avonds.

Sorteer op prijs
Maastrichtse gezelligheid

Mystiek Maastricht + 3-gangen diner

Een spannend bedrijfsuitje waar u in de historie van de beruchte bokkenrijders duikt. De grootste bokkenrijdersroof aller tijden, is tot hedentendage nooit teruggevonden. Een nog steeds zoekend familielid, heeft bewijs dat de roof ergens in Maastricht verborgen moet zijn en vraagt jullie hulp. Weet u de verborgen schat in het donkere centrum van de stad te vinden? Strategisch inzicht, 'out of the box' denken, samenwerken en snel kunnen schakelen zijn essentiële eigenschappen om dit spel te kunnen spelen. Durft u het mysterie aan?

v.a. 49,50 p.p.

ILOVEHOLLAND copy

Muziekfeest I love Holland + diner

Een compleet verzorgde feestavond inclusief diner en hilarisch entertainment. Een avond om nooit meer te vergeten! Ideaal om elkaar gedurende een bedrijfsuitje, op informele wijze, beter te leren kennen of de strijd met elkaar aan te gaan op gebied van de Nederlandse muziek kennis en karaoke. I love Holland is eveneens perfect voor vrijgezellenavonden, familiefeesten of verjaardagen en op maat aan te passen aan uw situatie.

v.a. 55,- p.p.