Workshop / Stadsspel Ontmasker Maastricht

Het Maastrichtse bedrijfsuitje bij uitstek! Ontdek de mooiste en meest historische plekjes van Maastricht, die voor velen verborgen blijven. U ervaart spelenderwijs en onder begeleiding van een gids, de bijzondere verhalen en typische cultuur, die Maastricht zo bijzonder maakt.

Teambuilding met leuke opdrachten

Maastricht Ontmaskerd (Duur: 3,5 uur)

Wit u een van de leukste bedrijfsuitjes in Limburg dan bent u met de activiteit Ontmasker Maastricht aan het goede adres! Tijdens dit verrassende bedrijfsuitje wordt u door onze begeleiders, spelenderwijs blootgesteld aan maffe, serieuze en originele vragen en opdrachtjes. De oplossingen liggen verspreid in de binnenstad van Maastricht en nemen u mee naar die plekjes, die voor menig toerist verborgen blijven. Gewapend met plattegrond, vragen en rugzak, gaat u samen Maastricht daadwerkelijk ontmaskeren. De opdrachten variëren van het ontdekken van een oude schatkamer tot een mergelpaaltjes-wedstrijd.

Inclusief:

  • Een consumptie per persoon;
  • Benodigde spelmaterialen;
  • Enthousiaste begeleiding.

v.a. 27,50 p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 25 personen. Bent u met minder of met meer deelnemers dan geldt een andere prijs. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.