Teamtraining: Wat managers van militairen kunnen leren

Deze workshop biedt een uniek leermoment voor Leadership teams, Management teams, RvB’s en RvC’s!
Aan de hand van een reële veldslag, worden lessen getrokken over de bedrijfsvoering van uw organisatie.
Hoe gaat u om met steeds veranderende omstandigheden? Ervaar het zelf!

images1CKZ7Y89

Teamtraining West European battlefield strategies (2 uur)

Kijkend naar de toekomst van organisaties, met al hun ontwikkelingen en vraagstukken, is het van belang om met elkaar de dialoog aan te gaan over de wijze van aansturing. Deze workshop focust zich op managers, die iets verder willen kijken dan de geijkte paden en niet bang zijn voor een stukje zelfreflectie. Het zijn juist de hechte teams die succesvol zijn. Teams die werken met een gemeenschappelijke doel en overtuiging.

U krijgt inzicht in de verschillen van twee Westerse besturingsmodellen, de Engelse strijdmacht (het Angelsaksische model) en de Duitse strijdmacht (het Rijnlandse model), die u worden uitgelegd door een voormalig Commandant van het Nederlands Bataljon en een voormalig internationaal bedrijfsleider.

Deze verbazingwekkende verschillen in leidinggeven en besluitvorming, waren de oorzaak van enkele grote blamages, gedurende de veldslagen van beide oorlogen. Deze veldslagen kent u waarschijnlijk van films, series en boeken. Nu komt u eindelijk te weten wat er zich ‘achter de schermen’ heeft afgespeeld en wat de verregaande gevolgen waren van de twee verschillen in aansturing. Of anders gezegd, verschillen in ‘mens zijn’. Maar hoe had u, de bepaalde strategieën van hogerhand aangepakt?

Deze workshop geeft inzicht in uw invloed, gedachten en handelen. De individuele MT leden worden met hun eigen manier van besturen geconfronteerd. Daarbij wordt vooral aandacht besteed aan het inrichten van de organisatie zodat innovatie en verandering worden ondersteund.

Men krijgt niet alleen de mogelijkheid om de eigen visie op besturen te toetsen, maar ook de kans om kennis te maken met de methode van Sustainable Dynamic Change®.

Inclusief:

– Lesmateriaal
– Audio en visuele middelen
– 2 uur begeleiding van twee trainers
– Reiskosten

Exclusief locatiehuur

Een vaste prijs per workshop, onafhankelijk van het aantal deelnemers.

Minimaal 10 personen
Maximaal 60 personen

 

 

 

v.a. 3.750,-