Runtastic Clinic/Workshop

Sportief, gezellig maar vooral heerlijk bezig zijn in de buitenlucht. Werken aan het teamgevoel, vertrouwen en de samenhorigheid in uw bedrijf!

Runtastic Events Company

Runtastic Clinic/Workshop

De Clinic wordt perfect op maat gemaakt voor u, zowel voor beginners als voor échte diehards. Buiten dat het leuk is, leert u uw collega’s op een heel andere manier kennen.

Het programma is onder begeleiding van een ex-topsporter, die meerdere malen deel heeft mogen uitmaken van het Nederlands team voor Europacups. Hij zal jullie begeleiden en wegwijs maken met een aantal leuke, speelse en uitdagende activiteiten. U zult beginnen met een warming-up, zodat uw spieren, pezen en bloedsomloop even warmdraaien. Daarna zijn ze klaar om sportief te presteren.

Verschillende looptechnieken, functionele krachttrainingen en een parcours zullen aan bod komen. Daag uw collega’s uit in een te gekke challenge. Wie heeft het beste uithoudingsvermogen, en wie is de allersnelste? Ontdek het tijdens deze sportieve Runtastic Clinic!

*Deze Clinic kan op elke locatie plaatsvinden, en kan tevens uitgerust worden met
een heerlijk ontbijt, lunch of diner.

Inclusief:

  • Personal trainer;
  • 1 drankje.

v.a. 17,50 p.p.*
excl. BTW

*Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 15 personen. Bent u met meer deelnemers dan geldt een andere prijs. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.