Rondleiding station Luik + Lunch

Luik, geschikt voor al uw bedrijfsuitjes en teambuilding!

Gare des Guillemins events company

Bezoek aan het station Luik-Guillemins van architect Calatrava (10.30 - 12.00 uur)

Heel wat evenementenorganisaties komen met hun klanten naar Luik om de indrukwekkende creatie van Calatrava te bewonderen! Wij kunnen u er echter het meest over vertellen. Per slot van rekening hebben we de bouw gevolgd vanaf de start in 1996 tot de oplevering in 2009! Het station in Luik staat als een witte koepel van staal en glas midden in de stad. Het is ontworpen door de wereldberoemde architect Calatrava uit Spanje. Calatrava staat er om bekend gebouwen te maken die tegelijkertijd kunstwerken zijn. Hij ontwierp onder meer stations voor Lyon en Lissabon en zijn werken in Valencia zijn inmiddels wereldberoemd. Calatrava wilde geen station als barrière, die de stad afsluit van de bewoonde wereld en dat is hem gelukt. Hij heeft een juweel gecreëerd waar inwoners, toeristen en U van onder de indruk zijn.

Luikse Lunch (12.30 -14.00 uur)

Bij restaurant As Ouhès, gelegen aan de Markt, geniet u van een lokale specialiteit; de befaamde Luikse gehaktballen (Boules Liègeois). Een absolute aanrader!

 

Inclusief:

  • Een rondleiding door Guillemins;
    • Professionele gids.
  • Een Luikse lunch;
    • Koffie, thee en tafelwater;
    • Een typische Luikse delicatesse;

v.a. 45,50 p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 25 personen. Bent u met minder of met meer deelnemers dan geldt een andere prijs. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.