Rondleiding Luik + Jeneverproeverij + Diner

Het ideale bedrijfsuitje om Luik te ontdekken tijdens een verrassende en culinaire avond! Perfect voor de bourgondische en culturele levensgenieter.

Bedrijfsuitje Luik

Luik by night (Duur: 1 uur)

Eén van de leukste bedrijfsuitjes beleeft u in Luik! Onze gids neemt u mee voor een rondleiding door de historische stadskern van Luik en verteld u alles over de roerige geschiedenis en haar befaamde personages. In korte tijd ziet u de belangrijkste bezienswaardigheden en de mooiste contrasten van “La cité ardente” (“De Vurige Stede”).

Jeneverproeverij (Duur: 1 uur)

Tijdens deze personeelsavond in Luik ontbreek een proeverij van een plaatselijke delicatesse niet. Peket is de plaatselijke versie van jenever. Deze jenever is puur of met aroma’s te verkrijgen zoals citroen, aardbei of meloen. Deze traditionele drank wordt tijdens Luikse feestelijkheden maar ook dagelijks in veel cafés van de stad gedronken. Een kenner laat u de verschillen en eigenschappen van dit drankje proeven.

Diner (Duur: 3 uur)

U sluit uw personeelsavond in Luik af met een diner in één van de sfeervolle restaurants in de Luikse binnenstad.

Inclusief:

  • Luik by night;
    • professionele begeleiding;
  • Jeneverproeverij;
    • 3 te proeven pekets;
  • Een driegangen diner.

v.a. 64,- p.p.*
excl. BTW

*Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 20 personen. Bent u met minder of met meer deelnemers dan geldt een andere prijs. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.