Rondleiding Hello Maastricht! + Lunch + Sloepenvaart

Wilt u de mooiste plekjes van de stad Maastricht ontdekken? Dan is dit uw ideale bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje Maastricht

Hello Maastricht! (11.00 - 12.30 uur)

Uw bedrijfsuitje start met de rondleiding Hello Maastricht! Deze rondleiding is dé manier om ongedwongen kennis te maken met de mooiste plekjes van Maastricht. Onze enthousiaste gids neemt u mee voor een interessante wandeling door het historische centrum en informeert u over de bekende en onbekende bezienswaardigheden. Ontdek tijdens deze rondleiding de oude binnenstad met haar pleinen, oude stadswallen en historische monumenten.

Lunch aan 't Bassin in Maastricht (12.30 - 13.30 uur)

Aan het prachtige Bassin geniet u van een heelijke lunch.

Sloepenvaart (13.30 - 15.00 uur)

Neem uw collega’s mee over de Maas en geniet van een prachtig uitzicht, een welkomstcocktail en uw gezelschap! U vaart in een boot waar u mee gezien kunt worden als u aanmeert, bijvoorbeeld aan een van de terrasjes aan ’t Bassin. De sloepen zijn dan ook helemaal nieuw, gebouwd in 2011 en helemaal afgestemd op veiligheid en comfort. De boten zijn geschikt voor maximaal 20 personen.

Indien u liever zelf de kapitein bent, dan zijn er sloepen te huur voor 6 en 8 personen per sloep, welke u kunt huren en zelf kunt besturen (zonder vaarbewijs). Vraag bij ons een passende offerte op!

 

Inclusief:

  • Rondleiding door een stadsgids;
  • Een broodjeslunch in Maastricht;
  • Een sloepenvaart inclusief:
    • sloep;
    • benzine;
    • schipper.

v.a. 60,- p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 20 personen. Er geldt een meerprijs voor de sloepen als u deze zelf wilt besturen. Vraag gerust een passende offerte op.