Parfum workshop

In deze workshop start u met de zoektocht naar de parfum die perfect bij u past! Deze workshop is geschikt zowel voor heren als voor de dames.

Parfum Workshop Maastricht

Parfum workshop (Duur: 2 uur)

Maak tijdens uw bedrijfsuitje kennis met de workshop parfum maken. Deze workshop is bedoeld voor zowel dames als voor de heren. Gedurende deze workshop wordt u meegenomen in de mystieke wereld van geurbeleving. U maakt kennis met de begrippen geurcompositie, topnoten, midden noten en de eindnoot van een geur. U krijgt inzicht in de mengformule van een parfum. Wat vindt u een lekkere, passende geur om voor u zelf te maken? Onder deskundige begeleiding gaat u aan de slag om uw eigen parfum te maken. Maar liefst 52 enkelvoudige en gecomponeerde geurstoffen staan tot uw beschikking om uw eigen parfum te creëren. Aan de hand van een formule maakt u een echte parfum en neemt dit mee in een parfumflesje. Uw eigen parfum, waarvan alleen ú de receptuur kent! Leer elkaar gedurende deze activiteiten voor teambuilding kennen door middel van parfum!

Inclusief:

  • 52 gecomponeerde geurnoten;
  • 10 ml rol on parfum flesje met zelf ontwikkelde geur;
  • Enthousiaste en professionele begeleiding.

v.a. 32,50 p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 25 personen en is exclusief eventuele zaalhuur. Bent u met minder of met meer deelnemers dan geldt een andere prijs. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.