Mystiek in winterse sferen + 3-gangen diner

Een spannend bedrijfsuitje waar u in de historie van de beruchte bokkenrijders duikt. De grootste bokkenrijdersroof aller tijden, is tot hedentendage nooit teruggevonden. Een nog steeds zoekend familielid, heeft bewijs dat de roof ergens in Maastricht verborgen moet zijn en vraagt jullie hulp. Weet u de verborgen schat in het donkere centrum van de stad te vinden? Strategisch inzicht, 'out of the box' denken, samenwerken en snel kunnen schakelen zijn essentiële eigenschappen om dit spel te kunnen spelen. Durft u het mysterie aan?

kerstverhalen maastricht 3

Mystiek Maastricht (Duur: 5 uur)

Mystiek Maastricht: één van onze meest onheilspellende bedrijfsuitjes. Dit teambuilding programma in Maastricht wordt gespeeld in de schemering van de avonduren… Ontrafel met uw team het mysterie uit de roerige geschiedenis van Maastricht. Antwoorden liggen verborgen in het duistere centrum en geheimzinnige zaken uit heden en verleden kruisen uw pad. Onderweg ontcijfert u de gecodeerde boodschappen en geheimtaal en komt u langs onheilspellende locaties met een duister verleden.

Inclusief:

 • Mystiek Maastricht is inclusief:
  • Twee consumpties per persoon;
  • Een prijs voor het winnende team;
  • Benodigde spelmaterialen;
  • Enthousiaste begeleiding;
  • Een heerlijk 3-gangen diner in het centrum van Maastricht.

 

v.a. 49,50 p.p.*
excl. BTW

*Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 20 personen. Bent u met minder of met meer deelnemers dan geldt een andere prijs. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.