Mountainbiken door het Heuvelland + lunch

Kunt u het Limburgse Heuvelland aan? Limburg leent zich uitstekend voor een pittig fietsavontuur. Het uitgebreide en gevarieërde aanbod van (ruige) natuurlandschappen en de vele hellingen maken een mountainbike tocht door Limburg tot een waar avontuur. Beginners of gevorderden? Wij stippelen de perfecte route voor u uit!

Lunchen Maastricht

Lunch bij Buitengoed Slavante (12:00 - 13:00 uur)

Geniet van een heerlijke broodjeslunch bij Buitengoed Slavante alvorens jullie starten met het mountainbiken. Buitengoed Slavante is gelegen op de hellingen van de Sint Pietersberg met een prachtig uitzicht op de Maas-vallei.

Mountainbiken door het Heuvelland (13:00 - 16:00 uur)

In dit Limburg arrangement ontdekt u op uitstekende mountainbikes plaatsen waar anderen niet snel komen. U staat verrast van de variaties in het landschap. Wij bieden u bergen, beken, afdalingen, bos-, veld-, holle- en heidewegen. Voor beginners of gevorderden… en uiteraard mannen! Aangepast aan uw niveau geniet u tijdens het mountainbiken van de omgeving. Het is een avontuurlijke manier van fietsen over pittige heuvels, kronkelweggetjes en bospaden, waarbij de instructeur tevens uw gids is. Het dragen van een helm is verplicht.

Inclusief:

  • Broodjeslunch;
  • Geveerde mountainbike;
  • Fietsuitrusting;
  • Enthousiaste begeleiding.

v.a. 58,50 p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 25 personen. Bent u met minder of met meer deelnemers dan geldt een andere prijs. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.