Moorddiner + drie gangen diner

Een hilarisch, knotsgek theaterdiner waarbij u wordt getrakteerd op een flinke dosis humor en waarbij u getuige bent in een rechtzaak voor een aantal misdaden, waaronder moord! Heerlijke ludieke personages verrassen de gasten met een avontuur om nooit te vergeten!

Personeelsavond Maastricht Moorddiner

Moorddiner (Duur: 3 uur)

Is de verdachte schuldig aan hekserij en moord? Met die heikele kwestie wordt u geconfronteerd als jurylid in een heus heksenproces. Het zal voornamelijk van uw wijs oordeel afhangen of Entgen Luyten, de eigenaresse van de plaatselijke herberg, al dan niet terecht is beschuldigd voor een aantal misdaden waaronder MOORD. Omdat enkele belangrijke getuigen niet aanwezig kunnen zijn, wordt u verzocht om hun plek in te nemen. Daarin bijgestaan door Memel, de Middeleeuwse toneelspeler die u daarbij begeleidt. Minus de excentrieke heksenjager is heilig overtuigd van haar schuld. Wel of niet schuldig? Dat is de vraag! Aan u om Entgen een eerlijk proces te geven.

Wat gaat u doen?
– Speuren naar de moordenaar, is het Entgen of één van de anderen?
– In groepjes een slotoordeel geven aan de rest van de groep. De winnaars gaan met een mooie prijs naar huis.

Inclusief:

  • Ruim drie uur durend amusement door 3 ervaren acteurs en/of actrices;
  • Prijsje voor het winnende team;
  • Een heerlijke 3-gangen moord menu;
  • Een aparte ruimte voor uw gezelschap voor het moorddiner.

v.a. 87,50 p.p.*
excl. BTW

* Deze arrangementprijs is gebaseerd op tenminste 25 personen. Bij meer dan 50 personen adviseren wij een ander moorddiner, neem gerust contact op voor een passende offerte.