Compleet Maastricht’s bedrijfsuitje! + hotelovernachting + 2 x stadsspel + diner + lunch + rondvaart

Heeft u een bedrijfsfeest te vieren, denk dan eens aan een weekend Maastricht met hét evenementenbureau van het Zuiden!

Personeelsuitje Maastricht

Dag 1: Maastricht Ontmaskerd (10.30 - 13.30 uur)

Wit u een van de leukste bedrijfsuitjes in Limburg dan bent u met de activiteit Maastricht Ontmaskerd aan het goede adres! Tijdens deze verrassende teambuilding activiteit worden de teams blootgesteld aan maffe, serieuze, inspannende en originele vragen en opdrachten. De oplossingen liggen verspreid door de binnenstad van Maastricht en zijn nodig om uiteindelijk als winnaar de finish te bereiken. Gewapend met plattegrond, vragen en rugzak kunt u Maastricht daadwerkelijk ontmaskeren. De opdrachten variëren van het ontdekken van een oude schatkamer tot een mergelpaaltjes-wedstrijd. Houd wel rekening met het Mestreechs kwartiertje!

Lunch (13.30 -14.30 uur)

Na het programma geniet u van een smakelijke lunch op een hippe en trendy locatie in het centrum.

Vrije tijd (14.30 - 17.00 uur)

U kunt van deze tijd gebruik maken om op eigen gelegenheid te gaan winkelen of cultuur te snuiven in bijvoorbeeld de Dominicanerkerk! Ook kunt u nu op uw gemak inchecken in uw hotel. U verblijft in een **** hotel in de gezellige wijk Wijck waar u van alle comfort bent voorzien.

Kroegenpuzzeltocht (17.00 - 20.00 uur)

Een van de ludiekste bedrijfsuitjes is onze Kroegenpuzzeltocht. In teamverband bezoekt u de leukste en meest bekende kroegjes van deze stad. Iedere kroeg heeft zijn eigen verhaal en stamgasten. Deze personeelsavond is dé manier om op ongedwongen wijze en in eigen tempo kennis te maken met de bekende Limburgse gezelligheid. Onze begeleiding ontmoet u bij het begin- en eindpunt.

Diner (20.00 - 22.30 uur)

U geniet van een heerlijk driegangen diner in een van de sfeervolle restaurants in de binnenstad.

Dag 2: Ontbijt en uitchecken (08.00 - 11.00 uur)

Boottocht (12.00 - 12.20 uur)

Dag 2 van uw Limburg arrangement start met een boottocht naar de Sint Pietersberg. Tijdens de boottocht vaart u over de Maas langs het moderne Ceramique, het Bonnefantenmuseum en het Gouvernement. Vanaf het water heeft u een prachtig uitzicht over de oude stad. De rondvaartboot brengt u naar de voet van de beroemde Sint Pietersberg waar u van boord gaat.

Rondleiding grotten Sint Pietersberg (12.20 - 13.30 uur)

Niet bang in het donker? Breng dan samen met ons een bezoek aan de beroemde grotten van Sint Pieter. Ontstaan door de winning van mergel, is in de loop der eeuwen een labyrint gevormd met meer dan 20.000 gangen. Zowel de “blokbrekers” als kunstenaars hebben er hun sporen achtergelaten met interessante, soms zeer oude opschriften op de wanden. Maar de grotten werden niet alleen gebruikt voor mergel; ze bleken ook een veilig onderduikadres voor bewoners tijdens de vele belegeringen van Maastricht en tijdens de laatste wereldoorlog.

Boottocht naar Maastricht (13.30 - 14.00 uur)

Inclusief:

  • Een Maastricht Ontmaskerd inclusief 1 consumptie p.p.;
  • Een broodjeslunch op dag 1 inclusief koffie/thee;
  • Een Kroegenpuzzeltocht inclusief vier consumpties en een prijs voor het winnende team;
  • Een driegangen diner;
  • Een overnachting in een **** hotel in het centrum op basis van een tweepersoonskamer inclusief ontbijt;
  • Een rondvaart;
  • Een rondleiding door de grotten van de Sint Pietersberg;
  • Professionele begeleiding.

v.a. 200,- p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 30 personen. Bent u met minder of met meer deelnemers dan geldt een andere prijs. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.