Kerstverhalen in Magisch Maastricht

Waan u in een sprookjesachtige omgeving gedurende Magisch Maastricht! Onze gidsen nemen u mee door het prachtige authentieke centrum en vertellen spannende kerstverhalen uit de wervelende historie van deze sprookjesachtige stad.

magischmaastrichtvrijthofoverview_c_vvvmaastrichtmarketing1

Maastricht gedurende kerst is een magische ervaring!

Het bekende ‘Magisch Maastricht’ op het Vrijthof, is niet het enige dat Maastricht te bieden heeft gedurende de kerst. Door de prachtige kerstversieringen in het centrum, veranderen de oude steegjes, de Maasboulevard en de historische pleinen, in een ware sprookjesstad.

Onze gidsen nemen u mee langs de mooiste plekjes met de meest bijzondere verhalen. U ontdekt de mysterieuze legendes en oude sages van deze pittoreske Middeleeuwse binnenstad.

Nadat de kerstverhalen zijn verteld, geniet u van een heerlijk diner in een culinair restaurant in het centrum. UItzicht over het Magische Vrijthof is een mogelijkheid!

Een heerlijk avondarrangement voor zowel de Maastrichtenaar als de niet Maastrichtenaar!

Inclusief:

  • Rondleiding van 1,5 uur
  • Professionele verhalenvertellers
  • Diner in de binnenstad van Maastricht

Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 20 personen * Te combineren met een vlaaiontvangst * Te combineren met een bourgondische lunch. * Te combineren met een borrel en hapjes. Vraag gerust een passende offerte op voor uw event!