Het beste van Maastricht én Luik + hotelovernachting + 2 x lunch + proeverij diner + vlaaien bakken + boottocht + stadsspel

Een van onze leukste bedrijfsuitjes! Ontdek de mooiste en meest indrukwekkendste plekjes van Maastricht en Luik! U ziet de highlights van Maastricht en geniet hier van een overnachting. De 2e dag ontdekt u de boeiende stad Luik.

liege place marche events company

Dag 1: Workshop Limburgse Vlaai in een Handomdraai (11.00 - 13.30 uur)

Tijdens dit bedrijfsuitje leert u eerst het vlaaien bakken in een echte bakkerij bij een eeuwenoude watermolen in hartje Maastricht. Voordat u zelf aan de slag gaat, wordt u ontvangen met verse koffie en echte Limburgse vlaai en krijgt u een rondleiding door de historische watermolen. Daarna bent u zelf aan de beurt. Ruik, zie en proef de oude ambacht en maak met een geheim recept een smakelijk kunstwerk voor het thuisfront. De deskundige begeleiding staat u tijdens de workshop vlaaien bakken bij met tips en adviezen.

Broodjeslunch aan het Vrijthof (13.45 - 14.45 uur)

Vrije tijd (14.45 - 19.00 uur)

Ontdek op eigen gelegenheid het mooie Maastricht. Wij geven u graag tips welke bezienswaardigheden absoluut een bezoek te brengen! Ook kunt u nu op uw gemak inchecken in uw **** hotel.

Malle Babbe Tour (19.00 - 23.00 uur)

Met onze gids doorkruist u het bruisende uitgaansleven van Maastricht. U bezoekt de leukste kroegen waar u speciale biertjes en bijpassende lekkernijen proeft. Wat dacht u van een lekkere uiensoep of een smakelijk kaasplankje? Onze gids verteld u onderweg over de Bourgondische levensstijl, Limburgse biertjes, bijzondere cafés en natuurlijk over het Maastrichtse uitgaansleven. Succes gegarandeerd tijdens gezellige bedrijfsuitje!

Dag 2 : Ontbijt en uitchecken (09.00 - 10.30 uur)

Boottocht naar Luik inclusief luncharrangement (11.00 - 13.30 uur)

Vanuit Maastricht vaart u via de Maas over de Nederlands-Belgische grens naar de sluizen van Ternaaien. Hier wordt u 15 meter omhoog geschut om van de Maas op het Albertkanaal te komen. Vervolgens ziet u de doorgraving van het Albertkanaal door de St. Pietersberg en vervolgt vaart u langs Visé. U verlaat het Albertkanaal nabij Luik om daar weer op de Maas te komen. Hier ziet u het immense standbeeld van Koning Albert. Het passagiersschip volgt de Maas om af te meren in het centrum van de stad aan de Quai de Gaulle nabij de Passerelle.

Ontluikt! (13.30 - 16.00)

Eenmaal in Luik aangekomen start uw gezelschap met het programma Ontluikt! In dit verrassende teambuilding programma worden de teams blootgesteld aan maffe, serieuze, inspannende en originele vragen en opdrachten. De oplossingen liggen verspreid door de binnenstad van Luik en zijn nodig om uiteindelijk als winnaar de finish te bereiken. Met behulp van een plattegrond en een rugzak met creatieve inhoud bepaalt u de ideale route. Gaat u voor de meeste punten of voor de snelste tijd? De opdrachten variëren van het ontdekken van een oude schatkamer tot het beklimmen van de beroemde Luikse trappen.

Borrel (16.00 - 17.00)

De activiteit eindigt aan het Place de Lambèrt bij een van de gezelligste cafés van Luik met een drankje en de prijsuitreiking.

Inclusief:

  • De workshop Limburgse vlaai in een handomdraai, inclusief 1 kop koffie of thee en een stukje vlaai;
  • Een broodjeslunch op dag 1, inclusief koffie, thee, melk en jus d’orange ;
  • Malle Babbe Tour, inclusief 4 speciaalbiertjes;
  • Een overnachting in een **** hotel in het centrum op basis van een tweepersoonskamer:
  • Een boottocht naar Luik inclusief een luncharrangement;
  • Het programma Ontluikt, inclusief 2 consumpties p.p. en een prijsje voor het winnende team;
  • Een lunch op Buitengoed Slavante;
  • Professionele begeleiding.

v.a. 230,- p.p.*
excl. BTW