Bumper Voetbal – Bubble Voetbal – Twin soccer

Hilarisch potje bumper voetbal of twin soccer ! Voor de mensen die actief en fun willen combineren, bieden deze activiteiten gegarandeerd succes!

Bubble Voetbal Events Company

Bumper - Bubble Voetbal (1 uur)

Ontdek de enorme hilariteit van deze twee ludieke voetbal spelen!

Bumper of Bubble voetbal is een nieuwe variant van voetbal. Zoals de titel al doet vermoeden, kunnen de deelnemers elkaar tijdens een potje voetbal omver bumpen. Bumperball voetbal heeft een extreem hoge funfactor en is daarmee een erg leuke activiteit voor een bedrijfsuitje en als teambuilding activiteit.

Na enkele instructies over de veiligheid en regels, zullen er eerst een aantal oefeningen gedaan worden om te wennen aan de luchtbal. Nadat iedereen de techniek bevat van het omvallen en opstaan, is het de hoogste tijd voor een wedstrijdje! Botsen, omvallen, passen, schieten en scoren is de formule. Welk team komt als winnaar uit de strijd?

Twin soccer is voetballen op een heel ander niveau. Hier is met name samenwerking nodig om überhaupt bij de bal te kunnen komen. Twee personen zitten met een been in 1 broekspijp. Het is even wennen, maar op den duur ontdek je dat je met de juiste communicatie, motivatie en samenwerking een heel eind komt!

 

Inclusief:

– Professionele begeleiding

– Alle benodigde spelmaterialen inclusief spelschema’s en scoreformulieren

– Voetbalbeker voor het winnende team

Prijs op aanvraag, deze spelonderdelen worden vaak in combinatie met andere activiteiten geboekt. Minimum aantal van 15 personen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.